Thashetheme Vipash
Vip Thashetheme

Është lansuar klipi i paralajmëruar pak kohë më parë nga Albatrit Muçiçi – bëhet fjalë për këngën “Tequila” e cila vjen në bashkëpunim me kantautorin e njohur Florin dhe tinejxherin Noga Beatbox.Bëhet fjalë për një këngë ritmike e ideuar për t’u dëgjuar gjatë verës. Përkundër ritmit interesant, kënga ka hasur në kritika pasi besohet të jetë këngë e ripërpunuar rome.

Lajmi u mor nga Thashetheme Vipash